Thronecoming - recenze filmu

22. listopadu 2014 v 9:57 | Týnuše |  Novinky
Děj filmu
Na škole Ever After High se chystá korunovace! Všichni jsou nadšení a těší se na ni. Navíc se Raven Queen rozhodne podepsat knihu pohádek. Ale zjistí se, že kniha Pohádek byla falešná a pravá zmizela! Studentky se vydávají knihu hledat a zachránit pohádky.


Osobní názor
Musím říct, že s prvním filmem jsem naprosto spokojena. Čekala jsem, že bude nic moc, ale nebylo. Ve filmu bylo plno zvratů, které jsem nečekala. Opět jsem si oblíbila Briar, která mě opravdu překvapila, když jsem zjistila, že nechce podepsat knihu a ( kdo film neviděl, ať dál nečte :P ) když ji našla, tak ji hodila do studny, aby ji Raven nemohla podepsat. Dá se říct, že ji mám znovu stejně ráda jako Cerise. Změnila jsem i malinko názor na Apple, teď se mi zdá o malinko namyšlenější než dříve. Ale moje oblíbená studentka to určitě nebude. Také jsem si oblíbila více Madeline a Ashlynn. Film opravdu doporučuji shlédnout! :)

Hodnocení
10/10

Momenty z filmu








Film můžete shlédnout v českém jazyce ZDE.

Celý článek je mé tvorby, včetně textu a obrázku, proto je povoleno kopírovat pouze se zdrojem!
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Hanninka | bublina-xxx.blog.cz Hanninka | bublina-xxx.blog.cz | E-mail | Web | 22. listopadu 2014 v 10:15 | Reagovat

Jj ja som ho tiež videla je super...ale zda sa mi neaky kratky..lebo asi bude ešte pokracovat tou kralovnou ;-)

2 Ever Raven Ever Raven | Web | 22. listopadu 2014 v 10:23 | Reagovat

Už jsem ho viděla. Když už jsme u filmu ,,Korunovace", na mém blogu máš cenu za ,,Páteční bleskovku 01" takže si jí můžeš stáhnout :) Jinak z tvého děje jsem to možná i pochopila lépe, než z filmu :)

3 CeriseHood2 CeriseHood2 | E-mail | Web | 22. listopadu 2014 v 11:01 | Reagovat

Aj ja som ho už videla ,je fakt pekný a už sa teším možno na budúcu čast´ :-)

4 Clawdia a Honey Clawdia a Honey | 22. listopadu 2014 v 11:21 | Reagovat

I my jsme ho videly , ale zdá se nám že konec je 'otevřený' :( Ale jinak byl film moc pěkný , hezky jsi to napsala :)

5 Torinka_de_Nile Torinka_de_Nile | 22. listopadu 2014 v 11:59 | Reagovat

Ja si ho chcem dnes pozrieť :)

6 Erleiden Erleiden | E-mail | Web | 22. listopadu 2014 v 12:29 | Reagovat

Briar a její rebelie. :-D No, docela mně překvapila, a také ji mám radši než dřív. Z mého pohledu je skoro povahově úplně jiná než na začátku (např. nechová se stejně jako v prvních epizodách. A taky si myslím, že nejspíš bude nějaké to pokračování. :-)

7 everafterhigh-n everafterhigh-n | E-mail | Web | 22. listopadu 2014 v 13:02 | Reagovat

Briar jsem díky tomu filmu strašně oblíbila , a pokračování bude určitě :D

8 Cleopatra I cleodenile-monsterhigh Cleopatra I cleodenile-monsterhigh | Web | 22. listopadu 2014 v 13:03 | Reagovat

Je to TOP film. :33

9 MH Zuzka MH Zuzka | E-mail | Web | 22. listopadu 2014 v 13:06 | Reagovat

Skvěle sepsaný článek a nádherné obrázky z filmu!! Film jsem taky už dneska viděla, je dokonalý. Briar mě taky překvapila a oblíbila jsem si jí a Raven taky, ale naopak Apple mi tady připadala ještě víc namyšlenější než normálně a v některých chvilkách i trošku sobecká. Madeline a Ashlynn jsem si taktéž oblíbila. A taky trochu Cupid.

10 k k | 22. listopadu 2014 v 14:29 | Reagovat

já jsem ho viděla!

11 Blondie Blondie | Web | 22. listopadu 2014 v 20:04 | Reagovat

Súhlasím s tebou aj o Briar aj o Apple!
Prestáva sa mi Apple páčiť je čím dalej proti RAven a je drzejšia! a namyslenejšia
MINIsobec
krásne popísané!
Fil som tiež videla je krásny!

12 Blondie Blondie | Web | 22. listopadu 2014 v 20:06 | Reagovat

Isteže bude pokračovanie :D pretože mi diváci,milovníci EAH sme hlasovali za kráľovnú dokočovali sme osud filmu a teraz asi o pár týždňov bude pokračovanie podľa ,volieb, budú tvoriť xD

13 Adriena Lerielová Adriena Lerielová | E-mail | Web | 23. listopadu 2014 v 11:18 | Reagovat

Film sem shládla a mám na něj velice kladný názor.Líbil se mi jak obsahově tak i vzhledově a nemám co vytknout.  Apple se mi zdá čím dál tím sobečtější.Je pravda že v jedné části říkala že to chce pro kamarády ale nezeptala se jestli to chtějí oni.A zajímá se jen o své šťatně až na věky.Článek se ti moc povedl jak obsahem recenze tak obrázky.Ve filmu mě ještě překvapil na konci filmu Daring. :-)

14 Clawynka♥ Clawynka♥ | E-mail | Web | 23. listopadu 2014 v 16:46 | Reagovat

Film se mi moc líbil. :-) Krásně jsi to napsala a vystřihla super momentky. :-P

15 RoyalRebel | mhandeah.blog.cz RoyalRebel | mhandeah.blog.cz | E-mail | Web | 24. listopadu 2014 v 16:28 | Reagovat

Moooc se mi líbil, ale opravdu moc mě zklamal dabing Holly a Cupid. Vždyť v epizodách byly nadabované jinak a lépe...

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama